top of page

Nieuw in de tennissport?

WhatsApp Image 2021-09-19 at 16.51.01.jpeg

Wat leuk dat u interesse heeft om te gaan tennissen bij YA Tennis Academy!

 

Wanneer je wilt gaan tennissen is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een aantal zaken.

Wij hebben deze voor u hieronder inzichtelijk gemaakt door middel van een kort stappenplan. Dit stappenplan kunt u toepassen als u uzelf of iemand anders aan wilt melden.

Heeft u naar aanleiding van dit stappenplan nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Stappenplan

knltb-logo-en-swoosh-900x600.png

Stap 1

U bent volledig nieuw in de tennissport en wilt kijken of tennis echt wat voor u is. Bij YA Tennis Academy heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met de tennissport zonder dat u ergens aan vast zit. Voor volwassenen is het mogelijk om voor 50 euro deel te nemen aan het proefpakket. Hierbij is lidmaatschap geen voorwaarde en dus geheel vrijblijvend. De jeugd kan altijd maximaal twee gratis proeflessen volgen. Bij beide kennismaking is het kosteloos lenen van een racket mogelijk.

Stap 2

U heeft besloten dat u vast wilt gaan tennissen. Leuk!

Het is belangrijk dat u zich bij deze stap aanmeld bij de tennisvereniging waar u wilt gaan spelen. Als u lid wordt, krijgt u een bondsnummer van de KNLTB. Vanaf dit moment is het mogelijk ten aller tijden gebruik te maken van de tennisbanen en voorzieningen. Ook kunt u nu deelnemen aan competities en toernooien. 

Aanmelden gaat via de website van de tennisvereniging.

Via de volgende knop komt u bij de verschillende websites van de bij ons aangesloten tennisverenigingen:

Stap 3

De laatste stap is om u in te schrijven voor een van onze lespakketten via www.yourtennis.nl.

Voor jeugdspelers loopt dit pakket door tot het eind van het schooljaar. Wanneer er laten wordt ingestroomd, wordt dit uiteraard verrekend in de kosten.

Voor volwassenen werken we met een aantal pakketten per jaar. Nadat het 10 lessenpakket afgelopen is, kunt u zich aanmelden voor een nieuw pakket. Op onze homepage vindt u meer informatie over de lespakketten en de aanmeldprocedure. 

bottom of page